Laddar

.

Välkommen till Amberly Cosmetics, ett helt nytt kosmetikamärke, utvecklat i Norge

För 30 år sedan arbetade jag som importör för ett av världens största kosmetikamärken. Efter sex år bestämde sig den internationella ledningen för att dra sig tillbaka från Norge på grund av punktskatten på kosmetika. Ända sedan dess har jag drömt om att en dag lansera mitt eget varumärke. Efter många år som framgångsrik grundare av flera företag inom oljebranschen fick jag äntligen tillfälle att förverkliga drömmen. Den 30 december 2016 kom jag fram till namnet Amberly Cosmetics och redan i januari 2017 var vi i gång.

Min vision var att utveckla produkter av högsta möjliga kvalitet. Efter grundliga undersökningar hittade vi laboratorier i både Tyskland och Italien som uppfyllde våra högt ställda krav. Äntligen kunde vi komma igång med arbetet med att utveckla produkterna. Vår hudvårdsserie Pure Eminence såg dagens ljus och har blivit en serie av högsta kvalitet, med bara de bästa och finaste ingredienserna. Sminkutbudet har utvecklats i samarbete med en stor tillverkare i Italien. Resultatet är ett helt unikt sminkutbud. På sminkfliken/makeup-fliken kan du läsa mer om konceptet.

Jag har aktivt deltagit i alla utvecklingsprocesserna och alla designval. Jag har besökt mässor, leverantörer och tillverkare och lagt ner mycket tid på att sätta samman det perfekta teamet för Amberly Cosmetics. Nu består vårt team av fjorton skickliga medarbetare som arbetar tillsammans mot en gemensam dröm. Processerna har varit långa och diskussionerna många. Jag har varit med i alla företagsbeslut in i minsta detalj och ingenting har lämnats åt slumpen. Förpackningen till läppstiftet är nog en av de diskussioner som pågått längst, men kanske är det faktiskt också den produkt jag gläder mig allra mest över att få ut på marknaden. Jag hoppas att du som kund verkligen tar dig tid att testa våra unika produkter. Och jag känner mig övertygad om att du kommer att bli mycket nöjd.

Vänliga hälsningar
Bjørn Erik Bjørnsen
Founder

Our Mission

To be the world´s premier cosmetic brand that is committed to helping individuals achieve their fullest potential, through a new direct selling concept