Laddar


Makeup:

 • Ultimate Shade Palette i Cool Reds, består av ögonskuggor i det rödblå spektrumet av färghjulet. Paletten är inspirerad av en kärlekshistoria i San Francisco, och innehåller taupe mauve-ögonskuggor, från ljus till mörk och matt till glittrande. Palettens design gör det lättare att blanda samman färger, och resultatet är en varierad och sömlös ögonskuggdesign.
 • Ultimate Shade Palette i Warm Reds, består av varma färger i det rödgula spektrumet av färghjulet. Paletten är inspirerad av den vackra ön Bali, och innehåller bronsfärgade ögonskuggor från ljust till mörkt och matt till glittrande. Palettens design gör det lättare att blanda samman färger, och resultatet är en varierad och sömlös ögonskuggdesign.
 • Ultimate Shade Palette i Gold and Greens, består av varma farger i det grön-gula spektrumet av färghjulet. Paletten är inspirerad av det norska sommarhalvåret, och innehåller bronsfärgade ögonskuggor från ljus till mörk, och matt till glittrande. Palettens design gör det lättare att blanda samman färger, och resultatet er en varierad och sömlös ögonskuggdesign.
 • Ultimate Shade Palette, Neutral Browns, består av taupe ögonskuggor i olika mörkhet från alla fyra primärfärgerna i färghjulet. Paletten är inspirerad av det mysiga livet i norr under vinterhalvåret och innehåller bruna ögonskuggor, från ljus till mörk och matt till glittrande. Palettens design gör det lättare att blanda samman färger, och resultatet är en varierad och sömlös ögonskuggdesign.
 • Mascaran är krämig och mild, vilket ger fransarna ett extra lyft. Borsta igenom fransarna och håll upp dem med borsten i 40 sekunder för att öppna upp ögat mer.
 • En vegansk blenderborste for ögonen. Perfekt för att jämna ut övergångarna i ögonskuggorna.

Hudvård:

 • 24H Moisturizing Cream är en fuktkräm som passar alla hudtyper. Krämen innehåller hyaluronsyra som binder fukt vilket ger huden ökad volym. Dessutom lägger sig krämen som en skyddande hinna på överhuden, förebygger uttorkning och skyddar mot det hårda nordiska vädret. Den här lätta krämen innehåller även vitamin E som är en kraftfull antioxidant. Antioxidanter skyddar huden mot oxidativ stress.
 • Calming Lipid Serum är allergivänligt och passar alla hudtyper. Det passar särskilt bra för torr och känslig hud. Det näringsrika gelserumet tränger snabbt in i huden och reducerar torrhetsrynkor. Serumet ger intensiv återfuktning och lugnar samtidigt irriterad hud. Det innehåller en hög koncentration av blåbärsextrakt som skyddar huden mot yttre påverkan.
 • Enzymatic Peeling är en exfolierande ansiktsmask som passar de flesta hudtyper. Den exklusiva peelingen innehåller papayaenzymer och BHA som tränger ned i porerna, löser upp döda hudceller och vårdar på djupet.
 1. SKIN BENEFIT KIT
  SKIN BENEFIT KIT
  1 180,00 1 590,00
 2. THE EYE SPELL KIT - NEUTRAL BROWNS
  THE EYE SPELL KIT - NEUTRAL BROWNS
  450,00 985,00
 3. THE EYE SPELL KIT - GOLD AND GREENS
  THE EYE SPELL KIT - GOLD AND GREENS
  450,00 985,00
 4. THE EYE SPELL KIT - WARM REDS
  THE EYE SPELL KIT - WARM REDS
  450,00 985,00
 5. THE EYE SPELL KIT - COOL REDS
  THE EYE SPELL KIT - COOL REDS
  450,00 985,00